Frakt & Köpvillkor

Köp

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Vi på Tjäders väskor & accessoarer (Familjen Tjäder AB) reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. När du lägger en beställning skickas en preliminär orderbekräftelse till dig via e-post. Om du har frågor eller om du vill ändra något kontaktar du oss via e-post eller telefon. Kunden måste vara över 18 år eller ha målsmans tillstånd för att handla på tjadersvaskor.se. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra köpvillkor, priser, sortiment, beskrivningar eller bilder på hemsidan.

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Leveransvillkor

Vi leverar med Posten och DHL. Beställningen skickas vanligtvis inom 3 arbetsdagar från oss. Frakten ligger på 59,-.

Öppet köp (14 dagar)

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Vi tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Öppet köp gäller ej specialbeställda varor. Återbetalning sker inom 30 dagar från att returen blivit bokad.
Tjäders väskor debiterar 500 kr för outlösta paket för att täcka våra frakt- och expedieringskostnader. Om du ångrar ditt köp måste du alltid hämta ut det för att sedan returnera det. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. Kunden står för returfrakten.

Returer

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar så returnerar du din vara. Villkoren för Öppet köp måste vara uppfyllda. Ta alltid kontakt med oss antingen via mail eller telefon innan varan skickas tillbaka till oss. Du måste alltid hämta ut ditt paket för att kunna göra en retur. Kunden har ansvar för returen och att varan är korrekt emballerad. Du har inte rätt att returnera en vara om produkten eller produktförpackningen har skadats. Återbetalning sker inom 30 dagar från att returen blivit bokad.

Reklamation

Skulle det vara något fel på din vara eller fel produkt gör du en reklamation.Ta kontakt med oss via mail eller telefon. Beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt. Enklast för båda parter är att även skicka bild/bilder på skadan. Detta för att vi ska kunna bedöma ditt fall så bra som möjligt. Vi tar sedan kontakt med dig så fort vi kan för eventuell ersättning eller retur. Om vi har skickat fel vara, det är fel på en vara eller att vi på annat sätt gjort fel står vi för frakten. Utbetalning sker inom 30 dagar från att ärendet blivit löst.

Lager

Då många av våra varor delas mellan vår fysiska butik och webshopen, sker det en manuell uppdatering regelbundet. Vi reserverar oss dock för att det saldo som visas på sidan inte alltid överensstämmer med det verkliga. Vi gör dock vårt yttersta för att kunna möta dina önskemål och leverera beställd vara. Om detta för stunden inte är möjligt kommer vi att kontakta dig för att erbjuda ett alternativ eller makulera din beställning.

Tjäders väskor & accessoarer (Familjen Tjäder AB)
Älgvägen 12
31261 Mellbystrand

Besöksadress och fysisk butik:
Östertullsgatan 8
312 30 Laholm
0430-12929
tjadersvaskor@gmail.com 559081-7333