Datorväska Ayrton vattenavstötande - Adax

Artikelnummer: 138216-1
Ayrton är den perfekta lätta arbetsväskan med vattentät yta och dragkedja, vilket gör att du enkelt kan ta med dig Ayrton till alla dina aktiviteter. Jobbväskan har en enkel, snygg och tidlös design, så att du säkert kan använda Ayrton säsong efter säsong, och ändå passa in i modet.

På framsidan av jobbväskan finns en stor synlig ficka med dragkedja, som är perfekt för de saker du vill ha koll på under hela dagen, som telefon, plånbok och nycklar. På baksidan av Ayrton sitter ett band som passar perfekt till resväskans handtag så ni lätt kan ha väskan som en toppväska. Ayrton passar därför perfekt för mannen/kvinnan som reser mycket i sitt jobb. Väskan passar perfekt ovanpå resväskan, vilket gör Ayrton okomplicerad och smart att ta med sig på språng.

Ayrton öppnas upptill med en dragkedja, i vilken det finns ett stort fack och en stor ficka på sidan, som är gjord med extra skydd för din dator. Väskan har två öppna fickor och en ficka med dragkedja i linningen.

Väskan har en avtagbar och justerbar axelrem, som mäter 76-132 cm. Axelremmen är gjord av tjock nylon, och sitter därför väldigt bra på axeln utan att falla ner.

Storlek: L: 40 cm. H. 30 cm. D. 7 cm.
749  :-
ELLER